Șofer de TIR condamnat la 110 ani de închisoare, după un accident cu 4 morți, 10 răniți și 26 de mașini distruse Video de la locul accidentului

Un camionagiu de 25 de ani își va petrece restul vieții în închisoare, după ce un tribunal din SUA l-a condamnat la 110 de ani după gratii. Tânărul a fost găsit vinovat de un accident petrecut în 2019 pe autostrada Interstate 70, în care au murit 4 oameni și 10 au fost răniți, relatează CBS Denver.

Rogel Aguilera Mederos conducea un TIR încărcat cu lemne când s-a ciocnit cu peste două duzini de vehicule oprite și patru semiremorci, în Lakewood, Colorado, pe 25 aprilie 2019. Patru persoane au fost ucise în accident și alte 10 au fost rănite, după coliziunea în lanț în care au fost implicate 26 de mașini. Tânărul a fost găsit vinovat de 26 dintre cele 41 de acuzații cu care s-a confruntat inițial, inclusiv 4 capete de acuzare de ucidere din culpă. „Plâng tot timpul, mă gândesc la asta și am flashback-uri”, i-a spus el investigatorului CBS4 Rick Sallinger, în cursul unui interviu, la închisoarea din Jefferson County.

Aguilera-Mederos a explicat că a făcut tot posibilul să evite vehiculele oprite pe drum, dar nu le-a putut feri pe toate. „Viața mea este foarte tristă, pentru că au murit patru oameni”, a spus el plângând. Camionagiul a susținut că la ieșirea dintre munți, în Colorado, i-au cedat frânele și camionul de zeci de tone a luat-o la vale fără să-l mai poată stăpâni. Avea 137 km/h când s-a produs impactul care a provocat și un incendiu devastator. „Când te lasă frânele, mintea ta se blochează”, a spus tânărul. Spune că s-a luptat cu treptele de viteză: „Am vrut să fac orice, orice care putea schimba treapta pentru a opri camionul”.

Acum, vrea ca oamenii să știe că nu este un ucigaș: „Sper că acele familii să mă ierte. Este foarte greu, viața mea se prăbușește în fiecare zi”.
Pentru fiecare acuzație de omor judecătorul a acordat pedeapsa minimă de 10 ani. Și pentru fiecare dintre celelalte acuzații tânărul a primit pedepsele minime – de 5 ani și sub un an. În total, Rogel va sta 110 ani în închisoare. Vezi mai jos video de la locul accidentului:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,098FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri