Home Uncategorized Șofer de TIR rănit grav după un accident cumplit în Brașov. Bărbatul...

Șofer de TIR rănit grav după un accident cumplit în Brașov. Bărbatul și-a pierdut braţul stâng, iar cel drept este rupt

Accident cumplit, noaptea trecută, 8 spre 9 noiembrie,  pe o şosea din Braşov. Două TIR-uri s-au ciocnit, iar în urma impactului unul dintre şoferi a intrat în stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute în şir. Se pregăteau să declare decesul, însă pulsul victimei a revenit. Bărbatul a ajuns la spital, însă este în continuare în stare gravă. A pierdut o mână în accident.

Accidentul s-a produs la ieşirea din Vlădeni către Braşov. Cabina unuia dintre TIR-uri s-a turtit de remorca celuilalt. În urma impactului, unul dintre şoferi a intrat în stop cardio-respirator.Poliţiştii veniţi la faţa locului nu-i mai dădeau nicio şansă. Însă medicii au reuşit să-l readucă la viaţă. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost stabilizat după minute bune de resuscitare.

Șoferul de TIR și-a pierdut brațul stâng în accident

Este însă în stare deosebit de gravă. Şi-a pierdut braţul stâng în accident. Iar cel drept este rupt. A fost internat la Spitalul Judeţean Braşov.

Celălalt şofer de TIR implicat în accident a scăpat teafăr.

Spune că totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă: “Eu eram deja trecut el. El era undeva pe la mijlocul meu când a intrat, mă gândesc, în parapet. N-am cum să-l evit că…cam 10 sutimi dintr-o secundă, sau nu ştiu în cât timp s-a putut întâmpla accidentul ăsta”.

În urma accidentului, marfa din ambele mașini s-a împrăștiat pe drum. Cutiile au fost lovite de şoferul unui autoturism, însă impactul nu s-a soldat cu victime.Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

Exit mobile version