Șofer român de camion arestat în Italia. Trasporta 240 kilograme de hașiș

Carabinierii din Venegono Superiore, provincia Varese din Lombardia, au confiscat 240 de kilograme de hașiș aflate în interiorul unui camion condus de un șofer de naționalitate română a relaatat ieri, 22 mai 2018, publicația Varese News.

Operațiunea a fost efectuată în urma unui control efectuat asupra camionului, în tranzit prin Italia și care se afla în zona Varese. Suspiciunea carabinierilor a stârnit-o niște paleți ambalați și perfect sigilați a căror greutate nu corespundea cu ceea ce ar fi trebuit să conțină, aparate electrocasnice de mari dimensiuni. Militarii au decis, astfel, să aprofundeze controlul.

Cum au fost descoperite drogurile

În primul palet verificat, odată înlăturată protecția din lemn cu care era protejat, au ieșit la iveală 5 pachete voluminoase ambalate cu ajutorul unei bande adezive groase, pachete care conțineau hașiș. La fel și pentru cel de-al doilea palet verificat în interiorul camionului, găsindu-se în cele din urmă 240 de kilograme de hașiș, cu o valoare estimată de peste 1.200.000 de euro.

Șoferul român a fost arestat dar nu a dat nici o declarație despre încărcătura pe care o transporta, de unde venea și spre ce destinație se îndrepta.

Carabinierii efectuează investigații pentru a verifica originea și destinația cantității mari de substanțe narcotice confiscate.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,108FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri