Home Români de pretutindeni Șofer român de camion bătut cu o bâtă de alți patru români...

Șofer român de camion bătut cu o bâtă de alți patru români în Germania

Incident extrem de neplăcut în Germania în care au fost implicați  patru hoți români care au atacat un conațional. Un șofer de camion de origine română a fost bătut cu brutalitate de patru hoți în spațiul de odihnă Ohlingser Heide situat pe autostrada A3 (Solingen).

Potrivit platformei WDR, acesta a auzit zgomote suspecte în timpul nopții, care veneau din direcția unui camion învecinat. S-a decis să investigheze și a descoperit patru bărbați care încercau să taie prelata acestuia, cel mai probabil, pentru a fura marfa transportată.

În momentul în care i-a surprins asupra faptului și a încercat să vorbească cu ei, a fost imediat lovit cu o bâtă și luat la pumni de grupul de tâlhari.

În cele din urmă, românul a reușit să apese claxonul camionului său și să trezească astfel și alți șoferi care i-au sărit în ajutor. Hoții s-au urcat atunci într-o mașină și au fugit de la locul faptei, îndreptându-se spre Köln.

Victima a identificat tâlharii ca fiind tot români. Deocamdată, aceștia nu au fost găsiți, nici mașina cu care au fugit nu a fost încă identificată.

Exit mobile version