Home Români de pretutindeni Șofer român de camion bătut fără milă în Italia de un coleg...

Șofer român de camion bătut fără milă în Italia de un coleg de breaslă și alți indivizi

Un șofer român de camion, în vârstă de 39 de ani, a fost bătut crunt, în seara zilei de vineri, 27 mai 2022, de un coleg și mai mulți prieteni de-ai acestuia din urmă într-o parcare din orașul italian Livorno, provincia cu același nume din Toscana.

Potrivit publicației locale Livorno Today, totul a început într-un bar situat pe via Pian di Rota, în care conaționalul nostru s-a întâlnit întâmplător cu un coleg de breaslă cu care în urmă cu ceva timp a avut niște divergențe.

Pentru a evita din nou astfel de discuții, șoferul român a decis să se întoarcă la camionul său, care era parcat pe via Enriques, din zona Picchianti a orașului Livorno. Colegul său, însă, a decis să-l urmărească și nu singur, ci cu alți prieteni după el.

Grupul de indivizi l-au ajuns astfel din urmă pe bărbatul de 39 de ani, înainte ca acesta să ajungă la camion, și au început să-l lovească cu toții, atât cu pumnii și picioarele, cât și cu diferite obiecte contondente.

Lăsat apoi la pământ, cu fața plină de vânătăi și sânge, românul nostru a sunat imediat la 112, iar în scurt timp au sosit la fața locului două patrule de poliție, dar și o ambulanță care a transportat victima la spital.

Polițiștii încearcă acum să reconstituie cele întâmplate în seara zilei de vineri acolo pentru a atribui astfel eventuale responsabilități penale agresorilor.

Exit mobile version