Șofer român de camion dispărut în Italia. Familia îl caută disperată

Sirean Gabriel, în vârstă de 58 de ani și cu domiciliul în comuna Feldioara din județul Brașov, lucrează ca șofer pe un camion de proprietate personală, iar în data de 23 decembrie 2019 se pare că a rămas fără permis de conducere, fără telefon și fără bani undeva prin provincia italiană Caserta.

În data de 24 decembrie, în jurul orei 19:00, conaționalul nostru a fost văzut în zona gării din Napoli unde a cerut telefonul unui trecător și a sunat la consulatul român, dar fiind în afara programului de lucru nu i-a răspuns nimeni. De la acea dată nu se mai știe nimic de bărbatul român, iar soția și sora lui îl caută cu disperare.

„Am sunat și la carabinieri, dar ne-au spus că trebuie să venim personal acolo”, a transmis prin telefon Nora, sora bărbatului pentru publicația de limbă română din Italia, Rotalianul.  Familia lui Gabriel se află în România și face tot posibilul să intre în legătură cu el, în speranța că va putea să-l ajute cu bani să se poată întoarce acasă. Soția lui a depus un denunț și la Poliția municipiului Brașov pentru a semnala dispariția, iar sora lui a sunat la numărul de urgență al Ambasadei României în Republica Italiană, dar i s-a spus că nu se poate face nimic până luni, 30 decembrie, angajații consulatelor fiind în concediu până la acea dată.

„Vorbește franceza și germana, dar nu știe limba italiană, nu știu cum se va descurca. Vrem doar să intrăm în legătură cu el, să știm că e bine și să-i trimitem bani pe card ca să se poată întoarce acasă. Are un fiu de 17 ani care-l așteaptă acasă și care nici măcar nu știe că a dispărut, nu i-am spus nimic încă”, a mai transmis  sora lui Gabriel.


Sirean Gabriel este născut în data de 14 aprilie 1961, are 1,78 metri înălțime, ochii verzi, păr grizonat, lung și de obicei prins în coadă, iar la gât are un lanț de argint cu liter „G”. Familia lui nu știe cu ce era îmbrăcat la data dispariției și este posibil ca acum să aibă și barbă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri