Șofer român de TIR agresat în Franța de ”vestele galbene”. I-au cerut bani să-l lase în pace

Un şofer român de TIR a fost blocat pe autostradă de “vestele galbene” şi agresat: “Dă-ne 100 de euro, aici e Franţa!”, i-au strigat protestatarii a relatat publicația franceză lindependant.fr.

Şoferul român a intenţionat să iasă de pe autostradă spre un loc de odihnă, în apropiere de Carcassonne, dar a fost oprit de un baraj instalat de protestatarii denumiţi “vestele galbene”. Şoferul a avut inspiraţia să nu coboare din cabină şi în acelaşi timp să pornească funcţia de înregistrare a camerei de pe telefonul mobil.

Unul dintre protestatari s-a agăţat de oglina laterală a camionului românului, începând să urle la el şi să-i spună că nu îşi poate continua călătoria. Timp de trei minute, tânărul identificat de poliţie cu ajutorul altui şofer care a filmat şi el, îl ameninţă pe român şi loveşte camionul, mai scrie lindependant.fr.

Dă-ne 100 de euro, aici e Franţa. Apoi parchează acolo.“, se aude tânărul francez, în vârstă de 30 de ani, pe înregistrarea făcută pe 3 decembrie anul trecut. El a fost arestat şi judecat pentru extrocare, recunoscându-şi faptele în faţa tribunalului.
A fost condamnat la o amendă penală de 500 de euro, jumătate fiind suspendată sub control judiciar. Sursa citată scrie că va trebui să achite doar 200 de euro, dacă plăteşte amenda într-un interval de o lună de la pronunţarea sentinţei.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri