Șofer român de TIR arestat în Franța. Riscă 5 ani de închisoare

Un şofer român de TIR a fost arestat în Franţa şi riscă o amendă de 375.000 €. De asemenea, poate sta 5 ani în închisoare. Alături de el a fost arestat şi colegul lui manipulator pe camion transmite portalul francez cnews.fr.

Cei doi români au pus la cale o înșelătorie care se întâmpla de luni întregi pe autostrăzile din Hexagon. Şofer de camion și manipulatorul său au fost arestați la Frejus, pe autostrada A8. Cele două persoane sunt suspectate că au trecut de de 75 de ori de barierele de taxare fără să plătească, scrie mai scrie cnews.fr.

Jandarmii plutonului motorizat din Le Cannet des Maures au identificat vehiculul după luni de anchetă și i-au surprins pe cei doi bărbați în flagrant delict pe 12 decembrie. Șoferul a fost plasat în arest preventiv. Începând cu luna februarie, cei doi români au trecut de bariere după ce au dezactivat camerele de supraveghere.

Prejudiciul a fost de 10.000 de euro, iar compania de autostrăzi a depus o plângere. Suspecții au recunoscut faptele, iar camionul lor a fost confiscat. Șoferul poate ispăşi până la cinci ani de închisoare și poate primi o amendă de 375.000 de euro pentru fraudă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,109FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri