Șofer român de TIR arestat în Marea Britanie. A condus sub influența drogurilor și a rănit grav un alt șofer de TIR

Un şofer român de TIR a fost arestat în Anglia și fost acuzat de şofat iresponsabil și conducere sub influenţa drogurilor, după un accident de pe M11, care a băgat un alt şofer de TIR în comă a relatat Observator TV care citează publicația  bishopsstortfordindependent.co.uk.

Coliziunea din dimineața de vineri (25 ianuarie) de la nord de Stansted, a forțat închiderea autostrăzii între intersecțiile 7 (Harlow) și 8 (aeroportul Bishop’s Stortford / Stansted). Zeci de oameni au pierdut avionul, fiind blocaţi în trafic.

Accidentul a avut loc la ora 5.20, două camioane, un Mercedes alb și un Volvo gri, fiind implicate, cu o dinamică stranie a coliziunii.

Camionul Volvo, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani din România, s-a oprit pe prima bandă, după ce a lovit din spate o mașină neagră Ford Galaxy, fără să producă daune sau victime. Românul nu a pus avariile şi nu s-a asigurat după oprire, fiind lovit în plin de camionul Mercedes.

Șoferul camionului Mercedes, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Milton Keynes, a fost dus în spital, unde e şi după 4 zile în comă.

Un purtător de cuvânt al poliției din Essex, citat de bishopsstortfordindependent.co.uk a declarat: “Soferul camionului Volvo a fost arestat la fața locului, iar după investigaţii s-a stabilit că el conducea sub influenţa drogurilor, neatent şi iresponsabil.”

Zeci de oameni au pierdut avioanele vineri de dimineaţă, dar companiile aeriene care operau plecări de pe aeroportul Bishop’s Stortford i-au redirecţionat pe toţi la curse care au plecat mai târziu, fără costuri suplimentare.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri