Șofer român de TIR arestat în Olanda după ce a condus 16 km pe autostradă cu parbrizul făcut țăndări și în stare de ebrietate

Un șofer român de TIR cu parbrizul țăndări a condus 16 km pe autostradă, în Olanda, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Un martor l-a urmărit și l-a dat pe mâna poliției.

Șoferul român al unui camion s-a ciocnit sâmbătă seară cu o mașină cu săgeată luminoasă, pe A2, lângă Eindhoven, în Olanda. Săgeata era acolo pentru a avertiza participanții la trafic, deoarece pe A67 erau lucrări la drum. Semnalele cu cruci roții care avertizau închiderea benzii au fost ignorate complet de șoferul român.

“În loc să se oprească după accident, șoferul a pornit, deși parbrizul camionului a fost complet distrus de impact”, a povestit un martor, citat de transport-online.nl.

Abia după mai bine de cincisprezece kilometri, șoferul a oprit camionul într-o parcare din Maarheeze. Un automobilist atent care a văzut totul se întâmplă a raportat poliției că românul se afla acolo. Martorul respectiv a continuat să-l urmărească pe șofer până în parcare.

Românul a fost arestat de poliție și transferat la secție. Poliția a citit tahograful pentru a verifica dacă bărbatul a săvârșit alte infracțiuni, pe lângă accidentul de unde plecase, legate de legea timpului de conducere și de odihnă.

În același timp i-au fost recoltate probe și s-a descoperit că era sub influența alcoolului. Camionul a fost ulterior remorcat.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,113FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri