Șofer român de TIR, ars de viu în cabină pe o autostradă din Germania

Un accident  mortal a avut loc marți după-amiază,18 august,  în jurul orei locale 15:15, pe autostrada A4, lângă Kerpen. Un șofer român neidentificat a ars în camionul răsturnat pe asfalt, iar polițiștii nu au putu să-l identifice, chiar dacă știau exact despre ce camion e vorba, transmite presa germană citată de Ziarul Românesc.

În jurul orei 12:30, poliția autostrăzii din Koln a verificat camionul în zona de odihnă Frechen-Nord. Poliția a fost informată de un martor că un șofer de camion părea a fi foarte beat, la benzinărie.

Ofițerii l-au verificat pe șofer și au constatat că testul de alcool a arătat rezultatul de 2,6 la mie. Agenții au comandat un test de sânge, i-au luat permisul șoferului român de 56 de ani, l-au amendat și i-au interzis să mai conducă.

Poliția a luat legătura cu șeful șoferului, care conducea un camion înmatriculat în România, iar acesta le-a promis ofițerilor că va trimite un șofer înlocuitor. Tot ce e clar acum pentru anchetatori e că TIR-ul răsturnat trei ore mai târziu și care a ars e același din parcare. Dar nu se știe exact care din șoferi era la volan în momentul accidentului.

Ce e sigur e faptul că, înainte de a se răsturna și a luat foc, camionul a lovit balustrada din dreapta, apoi cabina a căzut cu ușa șoferului pe asfalt și a luat foc. Șoferul n-a mai putut să iasă și a ars de viu în interior, informează un comunicat de presă al Poliției din Köln.

Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa germană:

blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri