Șofer român de TIR atacat cu macete si sulițe de imigranți, într-o parcare din Belgia

Un şofer român de TIR a fost atacat cu suliţe şi macete, noaptea trecută, într-o parcare de pe drumul dintre Liege şi Bruxelles, în Belgia, de un grup de imigranţi africani care încercau să se urca în camion, informează Observator care citează publicația belgiana nieuwsblad.be,

Totul s-a întâmplat în noaptea de joi 21 noiembrie, în jurul orei 03.00, într-o parcare de pe E40, în zona Walshoutem. Şoferul român dormea în camionul său, înmatriculat în Germania, când a fost trezit de zgomote care veneau din spatele remorcii.

Speriat, românul a pornit maşina şi a încercat să plece, însă imigranţii care încercau să se urce în remorcă, au început să arunce cu diferite obiecte în parbriz.

Astfel, aceştia au aruncat mai multe suliţe care s-au înfipt în parbrizul TIR-ului şi erau înarmaţi cu macete.

Şoferul român de TIR a sunat la Poliţie pentru ajutor, însă până la sosirea poliţiştilor imigranţii au reuşit să fugă.

Potrivit jurnaliştilor de la nieuwsblad.be, în astfel de cazuri, care au început să se petreacă tot mai des, se intervine cu cel puţin două echipaje de Poliţie.

Totuşi, în cazul românului, un echipaj a ajuns câteva zeci de minute după apelul la numărul de urgenţă, în timp ce al doilea cel mai apropiat echipaj se afla la o distanţă de 65 de kilometri, în Anderlecht.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri