Șofer român de TIR de 40 de ani mort în Marea Britanie, într-un teribil accident. Încă un șofer de TIR a murit în acest accident

Un șofer român de TIR și-a pierdut viața într-un teribil accident petrecut sâmbătă în apropiere de Bedfordshire, Marea Britanie. Autostrada M1 a fost închisă timp de 16 ore din cauza accientului. Cei doi șoferi implicați au murit pe loc a anuntat  BBC , miercuri 8 ianuarie

.Doi șoferi de camion care au murit, sâmbătă, 4 ianuarie, într-un accident pe M1 lângă Bedfordshire, au fost identificați de poliție abia astăzi. Unul dintre ei este din România și se numește George Mihai, în vârstă de 40 de ani. Cel de-al doilea este Surjit Singh, în vârstă de 36 de ani, din Wolverhampton.

Cei doi bărbați au murit sâmbătă, după ce vehiculele lor au fost implicate într-o coliziune puternică în jurul orei locale, produsă între intersecția 12 la Flitwick și 13 în apropiere de Bedford. Deși au fost solicitate elecoptere medicale la fața locului, cei doi nu au putut fi salvați, fiind declarați decedați pe loc.

Aaron Murphy a spus: „A fost o coliziune gravă, în urma căreia au murit două persoane, așa că suntem dornici să auzim de la oricine ar fi putut fi martor la incident sau care a înregistrat imagini cu camera de bord din acea perioadă, detalii sau informașii care ne pot juta să stabilim împrejurările care au dus la producerea acestui tragic eveniment“, a declarat sergentul Aaron Murphy, citat de BBC.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri