Şofer român de TIR, drogat şi fără permis la volan. A comis un accident pe o autostradă din Germania. Nemţii l-au trimis direct la închisoare

Un şofer român de TIR a ajuns la închisoare în Germania, pentru că a provocat un accident pe autostrada Bundesautobahn 7. Poliţiştii au descoperit că tânărul era drogat, după ce anterior îi fusese suspendat permisul pentru consum de alcool, elateaza Adevarul.

Un şofer român de TIR, în vârstă de 29 de ani, a provocat un accident pe autostrada BAB 7, lângă Bordesholm. Evenimentul rutier a avut loc pe 4 ianuarie 2022, iar agenţii rutieri ajunşi la faţa locului l-au trimis pe român direct la închisoare.

Potrivit publicaţiei Schleswig-Holsteinnischer Zeitungsverlag, tânărul de 29 de ani conducea o semiremorcă şi a vrut să vireze spre oraşul Kiel, în zona Bordesholm, la una dintre intersecţiile de pe autostradă. În acel moment, a pierdut controlul camionului şi a ieşit de pe drum spre dreapta, pe A 210, oprindu-se în cele din urmă pe câmpul de lângă şosea.

Un echipaj de la postul de poliţie Neumünster a sosit rapid la faţa locului şi a constatat că românul se afla sub influenţa drogurilor. În urma verificărilor ulterioare, s-a dovedit că tânărul circula fără permis, documentul fiind suspendat din cauza consumului de alcool.

Mai mult, bărbatul nu plătise niciodată amenda stabilită pentru a-şi putea ridica permisul de conducere, aşa că împotriva lui fusese emis un mandat de arestare. Putea scăpa de încarcerare doar dacă plătea o amendă de 4.000 de euro, lucru care nu s-a întâmplat.

Prin urmare, ofiţerii de la secţia de poliţie Neumünster l-au transportat pe românul de 29 de ani la penitenciarul din localitate, unde se va stabili câte zile de închisoare va trebui să execute în contul amenzii neplătite.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri