Șofer român de TIR erou în Germania. A salvat două tinere de la moarte

Un şofer român de TIR a devenit erou în Germania, după ce a salvat viaţa a două tinere, dar şi doi cai, dintr-un puternic incendiu izbucnit pe o autostradă.

Totul s-a întâmplat, sâmbătă după-amiază, 6 aprilie,  pe autostrada 62, în zona oraşului Landstuhl din Germania. Natalie Müller (39 de ani) se afla la volanul unui SUV marca Jeep, împreună cu cea mai bună prietenă, Claudia Priem, şi mergea către o fermă, acolo unde urma să lase doi cai, care se aflau într-o rulotă tractată de maşină.

La un moment dat, imediat după ce au trecut de un tunel, tinerele au observat că din compartimentul motor ieşea frum.

“Am tras imediat pe dreapta şi am văzut că fumul ieşea de sub capotă. Am sunat imediat la Pompieri”, a declarat Natalie pentru rheinpfalz.de.

Flăcările au cuprins în scurt timp maşina celor două tinere, iar acestea au reuşit să coboare şi să se îndepărteze, însă nu au reuşit să depărteze rulota în care se aflau cei doi cai.

“Am făcut semn celorlalţi şoferi, cerând ajutorul. Mulţi dintre ei nu au oprit şi şi-au văut în continuare de drum. Au oprit totuşi două femei şi un bărbat străin care conducea un camion. Bărbatul a început să strige: Fugiţi! Pericol! Va exploda!”, a mai precizat tânăra.

Şoferiţa a povestit cum şoferul român de TIR a intervenit şi a salvat-o pe prietena ei care încerca să intre în maşină pentru a-şi recupera geanta.

Ulterior, a reuşit să deblocheze rulota în care se aflau cei doi cai, a împins-o câţiva metri şi le-a avertizat pe tinere să nu se apropie de maşina care ardea. După ce le-a salvat pe femeie, dar şi cei doi cai, şoferul român şi-a continuat drumul. Tânăra a lansat un apel pe Facebook pentru a reuşi să îl găsească pe bărbatul care le-a salvat.
“Acest om ne-a salvat. A trecut pe autostradă şi ne-a împins rulota în câteva secunde. Apoi ne-a avertizat să ne întoarcem la maşină şi a dispărut. Eu şi Claudia am vrea să-i mulţumim personal acestui om. Dacă am putea să-l găsim pe Facebook ar fi grozav!”, a scris Natalie Müller în postarea de pe Facebook.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri