Șofer român de TIR, implicat într-un grav accident cu 4 camioane de pe o autostradă din Belgia – Galerie Foto

Un accident în care au fost implicate patru camioane, în Belgia, are printre victime și un șofer român de TIR, scrie cotidianul de limbă flamandă Het Laatste Nieuws, care apare la Anwerp. Imaginile surprinse la fața locului sunt cumplite.

Patru camioane s-au ciocnit pe E17, spre Kortrijk, joi dimineață în dreptul ieșirii spre Destelbergen. Câteva ore mai târziu, o mașină mică s-a izbit violent de un camion din capătul blocajului de trafic. Doi dintre șoferi au fost luați cu elicopterul, viețile lor fiind în pericol.

Accidentul s-a produs în capătul unei coloane formate din cauza lucrărilor de pe viaductul Gentbrugge. Șoferul unui camion înmatriculat în Olanda a intrat fără să frâneze în vehiculul din față, un camion aparținând unei companii din Beringen, Limburg.

Șoferul român rănit, dar în afara unui pericol de moarte Impactul a fost atât de violent, încât camionul lovit s-a izbit puternic de vehiculul din față, care era condus de un român, și care a fost proiectat în camionul unui lituanian. Primii doi șoferi au trebuit scoși de pompieri din cabine cu ajutprul dispozitivelor de descarcerare. Cel olandez a putut fi scos din cabina distrusă abia după aproape două ore.

Șoferul român a scăpat cu răni ușoare din impact, însă cel olandez, despre care se spune că ar fi avut 80 km/h în momentul accidentului, are șanse mici să supraviețuiască. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

blank blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri