Șofer român de TIR implicat într-un grav accident în Germania. Doi morți și 13 răniți

Un şofer român de TIR a fost implicat într-un carnagiu în Germania. Doi morţi, 13 răniţi, 12 maşini distruse, pe autostradă, într-un accident teribil cauzat de ceaţă şi viteză excesivă.

Accident cumplit în noaptea de revelion pe A1, în apropiere de Wildeshausen, în Germania. Doup camioane şi două autoturisme s-au făcut praf într-o ciocnire cauzată de ceaţă şi viteză. Doi oameni au murit, alţi doi sunt în comă, iar alte 11 persoane din totalul celor 29 implicate sunt în spital, rănite.

Accidentul a avut loc în jurul orei 1 noaptea, aşa cum scrie publicația germana  butenunbinnen.de, când două autoturisme s-au acroşat uşor, unul dintre ele oprind pe banda de urgenţă, al doilea pe prima bandă. Un şofer român a intrat aproape imediat cu camionul în maşina de pe prima bandă, văzând-o prea târziu, din cauza ceţei.

O persoană a murit şi una a fost grav rănită, din maşina lovită de român. Au urmat apoi alte 9 vehicule, inclusiv un alt TIR, care s-au lovit în aceeaşi zonă. Un autoturism venit cu viteză s-a înfipt efectiv sub TIR-ul românului, şoferul lui murind pe loc. Vezi mai jos imagini de la locul tragediei:

blank blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri