Home Noutăți Șofer român de TIR implicat într-un grav accident în Germania. Un șofer...

Șofer român de TIR implicat într-un grav accident în Germania. Un șofer german a murit pe loc

Imagine de la locul accidentului sursa foto tz.de

Un tânăr șofer de 21 de ani din Munchen și-a pierdut viața într-un teribil accident pe A9, lângă Schnaittach, luni după amiază 17 februarie. Rănit grav, el a murit din cauza rănilor chiar la fața locului. Impactul teribil a avut loc la miezul nopții, când mașina pe care el o conducea a intrat cu putere într-un camion condus de un șofer român de 32 de  ani, care a scăpat nevătămat din impact, transmite publicația tz.de Autostrada către Berlin a fost complet închisă în jur de trei ore.

Bărbatul în vârstă de 21 de ani conducea un Mercedes spre nord pe autostrada A9. Conform informațiilor inițiale, el a pierdut controlul mașinii sale cu puțin înainte de intersecția din Hormersdorf, când a intrat în spatele TIR-ului condus de șoferul român, fiind apoi proiectat în peretele glisant din beton din stânga.

Polițiștii rutieri din Bayreuth, care au efectuat o verificare în apropierea locului accidentului, au acordat imediat primul ajutor. Măsurile ulterioare de resuscitare ale medicilor de pe Ambulanță nu au reușit, șoferul a murit din cauza rănilor grave la locul accidentului, potrivit kurier.de.

Polițiștii au reușit să stabilească rapid că mașina, devenită un morman de fiare vechi, a suferit un impact cu un camion, care a fost identificat la scurt timp în parcarea din apropiere Sperbes. Șoferul român al camionului frigorific, în vârstă de 32 de ani, raportase între timp accidentul de circulație printr-un apel de urgență.

La ordinul parchetului public de la Nuremberg-Fürth, un expert a venit la locul accidentului și a asistat poliția rutieră Bayreuth în investigarea cauzei accidentului. Prejudiciul total asupra bunurilor este de aproximativ 40.000 de euro.

Autoritățile trebuie să stabilească acum dinamica exactă a evenimentului.

Exit mobile version