Șofer român de TIR mort în Spania. A fost lovit pe banda de urgență

Un tânăr şofer român de TIR a murit spulberat de o maşină în Spania, în timp ce verifica o defecţiune la camionul pe care-l oprise pe banda de urgenţă transmite ultimahora.es. Ionuţ era din Brăila.

Un şofer român în vârstă de 31 de ani a murit joi, 14 noiembrie, la Madrid, după ce a fost lovit de un autoturism, după ce a coborât din cabina camionului pe care-l conducea.

Românul circula cu TIR-ul pe R-3 şi la kilometrul 4 a auzit un zgomot ciudat şi a scos camionul de pe şosea, ca să verifice ce se aude. A coborât din cabină şi în acel moment un autoturism l-a lovit în plin. Salvatorii l-au gsit în stop cardio respirator şi nu au mai putut face nimic pentru el, deşi au încercat să îl resusciteze 40 de minute, scrie ultimahora.es.

Conform debrăila.ro, şoferul român mort la Madrid se numeşte Ionuţ şi era stabilit de mai mulţi ani în Spania, fiind căsătorit. Era tatăl unui băieţel de doar 9 luni şi soţia lui a scris un mesaj cutremurător pe Facebook: “Drum bun, sufletul meu, mami si baiatul te iubesc enorm, sa ai grija de noi de acolo de sus, ingerul nostru pazitor.”

Vezi mai jos imagini de la locul tragediei publicate de presa spaniola:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri