Șofer român de TIR mort într-un grav accident în Austria

Un șofer român de TIR a fost strivit în cabină, la granița dintre Austria și Germania. Camionul lui a intrat în plin în remorca oprită într-un capăt de coloană, pe autostrada, transmite publicația meinbezirk.at.

Un accident grav de circulație a avut loc pe A12, în Kufstein, chiar la granița dintre Austria și Ungaria. Două camioane s-au aruncat pe ambele benzi, după o coliziune din spate, iar autostrada a fost blocată timp de câteva ore, coada ajungând la 50 de km.

La 18:51, pe 18 martie, a avut loc un accident grav între două camioane la Kufstein. Un șofer de camion german în vârstă de 25 de ani a condus spre granița de stat a Germaniei. Cu puțin timp înainte de frontieră, el a fost nevoit să frâneze din cauza unei coloane de camione. Imediat în spatele lui, un român de 39 de ani a venit cu camionul lui, în aceeași direcție.

Din motive neelucidate încă, românul nu a frânat și a intrat în plin în camionul din fața lui. Impactul a aruncat celeo două camioane pe ambele benzi și pe banda de avarie, astfel încât Autostrada Inntal către Germania a fost complet blocată.

Românul de 39 de ani a fost prins în cabină și a trebuit să fie scos de acolo de ompieri. El a suferit răni grave în accident și a fost dus la Spitalul Kufstein cu elicopterul de urgență, mai scrie meinbezirk.at. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de publicația mai sus citata:

blank blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri