Home Noutăți Șofer român de TIR sedus, adormit și jefuit de o tânără care...

Șofer român de TIR sedus, adormit și jefuit de o tânără care l-a „agățat„ pe facebook

Şofer de TIR sedus pe facebook de o tânără din Dej, adormit şi jefuit de aceasta în propria casă © Twitter

Un şofer de TIR a fost sedus pe facebook de o tânără din Dej, adormit şi jefuit de aceasta în propria casă. Plecat în cursă în Europa, şoferul a vorbit seri la rând cu femeia şi a fost cucerit de aceasta.

Un şofer de TIR din Dej aflat în cursă pe comunitate a fost sedus pe facebook de o tânără de 33 de ani, din acelaşi oraş, transmite Observator.  A vorbit cu ea seri în şir, iar vineri, 21 februarie, când s-a întors din cursă, a scos-o în oraş, să se cunoască. Şoferul a invitat-o la el acasă, femeia a fost de acord şi i-a spus acestuia că abaia aşteaptă să facă sex cu el.

Când bărbatul era în baie, tânăra i-a turnat un somnifer foarte puternic în paharul cu băutură, adormindu-l în câteva clipe. Apoi i-a golit casa de lucruri de valoare şi i-a luat şi toţi banii pe care i-a găsit la el.

Poliţiştii din Dej au reuşit să o indentifice rapid pe tânără şi să o reţină. Femeia e practic recidivistă şi metoda folosită a mai adus-o după gratii acum 5 luni. Atunci a invitat alt şofer de TIR la ea acasă şi l-a jefuit, stând ân arest 2 luni.

Vineri, 21 februarie, când l-a jefuit pe cel de-al doilea sofer de TIR ea era sub control judiciar, cercetată de procurori pentru prima faptă.

Exit mobile version