Șofer român de TIR sedus pe internet, răpit și torturat cu șocuri electrice de o criminală, în Spania

Un șofer român de TIR din Spania a fost victima unei criminale care l-a sedus pe un site de întâlniri, apoi l-a răpit și l-a torturat fără milă, ca să-l jefuiască. Femeia a fost prinsă și procurorii cer o pedeapsă de 58 de ani de închisoare, a relatat publicația spaniola El Periodico de Aragon, luni 23 noiembrie.

Un anunț pe site-ul de întâlniri Badoo, câteva fotografii sugestive, mesaje incitante și promisiunea unor clipe de neuitat. A fost rețeta prin care Hendangelin Candy Arrieta, sub numele de Bella sau Dulce Angel a sedus trei bărbați, primul dintre ei un șofer român de TIR. Pe Florin l-au lăsat și fără adidașii din picioare Florin avea 37 de ani când s-a înscris pe Badoo. În chiar prima zi a lui pe site-ul de dating a primit un mesaj de la o tânără foarte drăguță.

De origine latino-americană, tânăra îi propune să discute în privat schimbă numere de telefon și își trimit mesaje pe WhatsApp. Până seara, stabilesc și o întâlnire, în apropiere de Zaragoza, la Gallur, a relatat Onda Cero povestea camionagiului român. Florin a dus TIR-ul pe care-l conduce în parcarea firmei pentru care lucrează, s-a urcat în maşina personală, un Renault Clio, și a mers la întâlnire. Când s-au văzut, fata i-a spus că se numește Daniela Mendoza, are 24 de ani și s-a născut în Republica Dominicană.

Florin și-a amintit  la audieri că avea 1,75 m, pielea închisă la culoare, era slăbuţă, iar în fotografiile pe care le avea în telefonul mobil purta pantaloni roz foarte scurţi şi un maiou care abia îi acoperea sânii. Era foarte sexy, recunoștea Florin în fața anchetatorilor.

Românul avea doar 55 de euro la el Cei doi s-au întâlnit pe marginea drumului, fata s-a urcat în mașina lui și i-a spus că și-a lăsat sacoul la casa bunicii sale şi că îi este frig. Îl roagă să meargă să îl ia, înainte de a se duce împreună la un hotel, să se cunoască mai bine. Florin este de acord, iar femeia îl îndrumă spre o alee neasfaltată din apropiere, la capătul căreia se vedea o casă ce părea părăsită. Fata coboară şi îi spune lui Florin să stingă farurile şi să o aştepte. După câteva minute, fata se întoarce din casă însoțită de doi bărbați. Aceștia îl iau pe sus, îl aruncă la pământ, îl lovesc de multe ori, îl leagă cu o sfoară și îi pun un cuțit la gât. I-au acoperit gura cu bandă adezivă, la fel faţa şi gâtul. Unul dintre bărbaţi îi aplică câteva şocuri electrice. Cei doi bărbaţi îl jefuiesc apoi, îi iau ceasul, portofelul, în care avea 55 de euro, cardul de credit, telefonul, maşina, chiar şi adidaşii pe care îi avea în picioare. Apoi pleacă şi îl lasă desculţ şi învineţit pe drum.

Florin a fost găsit după ceva vreme de o femeie care a chemat poliţia. Ancheta a arătat că telefonul de pe care îi răspundea la mesaje fata de pe Badoo era al unui român, răpitorii lui îl furaseră.

Încă doi bărbați răpiți, unul ucis, îngropat de viu În următoarele două zile după ce l-au bătut și jefuit pe șoferul român, femeia și cei doi complici ai lor au mai atacat doi bărbați. Unul a avut soarta camionagiului român, celălalt a fost îngropat de viu. Parchetul Provincial Zaragoza a solicitat 58 de ani de închisoare pentru venezueleana de 34 de ani, aceeași pedeapsă pentru iubitul ei Mohamed Achraf și 16 ani pentru José Antonio Meléndez care ar fi participat la unul dintre atacuri, cel împotriva românului.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri