Șofer român de TIR strivit între două camioane în Belgia

Un grav accident de circulație, cu două camioane implicate, s-a produs pe E17, în De Pinte (Belgia) și a costat viața a două persoane: un românîn vârstă de 32 de ani și un coleg de muncă al acestuia, în vârstă de 55 de ani, transmite publicația nieuwsblad.be.

Potrivit presei locale, vineri după-amiază, 31 ianaurie, la ora 14.20, a avut loc un accident de circulație foarte grav pe E17 în De Pinte, în direcția Kortrijk. Un camion se afla pe marginea drumului, iar șoferul camionului stătea lângă vehiculul său. Chiar în acel moment, un alt mastodont care se apropia, s-a abătut de la carosabil, dintr-un motiv neclar, și s-a prăbușit peste celălalt camion.

Pasagerul camionului ciocnit a fost rănit grav și a murit la fața locului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani din Waregem. Șoferul camionului parcat, de 32 de ani, din Botoșani, a fost dus la spital cu răni grave și a murit acolo.

Șoferul camionului care se apropia, un bărbat în vârstă de 44 de ani din Harelbeke, a fost testat alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Permisul de conducere i-a fost retras imediat prin ordin al procurorului timp de 15 zile.

Procurorul public Flandra de Est a numit un expert în trafic pentru a cerceta circumstanțele accidentului. Centrul de Trafic și Poliția au restricționat zona ore în șir. Vezi mai jos imagini de la locul  accidentului:

blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri