Șofer român implicat într-un grav accident în Germania

Un roman a fost implicat într-un grav accident în Germania. Accidentul s-a produs în noaptea de marți, 9 aprilie, pe autostrada A96, în apropiere de localitatea Gilching, a relatat presa germană citată de Ziarul Românesc. Traficul a fost oprit timp de patru ore.

Conform poliției, accidentul, în care a fost implicat un Mercedes Sprinter cu remorcă, cel mai probabil a fost cauzat de neadaptarea vitezei la condițiile de drum, acea porțiune de autostradă fiind în lucru.

Cu circa un kilometru înainte de racordul către Gilching, furgoneta și remorca, pe care erau transportate o mașină BMW și o caleașcă, au intrat în balans și s-au răsturnat.

Furgoneta de trei tone și jumătate s-a răsturnat în direcție opusă și a rămas blocată în elementele din ciment care separă benzile în zona șantierului. Alarma privind accidentul a fost dată la ora 23.36 și la locul accidentului au sosit mai multe  echipaje de urgență deoarece se credea că șoferul a rămas blocat în cabină.

Din fericire, șoferul român, care călătorea singur, nu a suferit răni grave.

În schimb, furgoneta, mașina BMW 318i și caleașca sunt bune de dus la fier vechi, atât de distruse au fost în urma răsturnării.
La locul accidentului a fost trimisă o automacara care a lucrat până la 4 dimineața pentru a îndepărta vehiculele, în tot acest timp autostrada fiind blocată în ambele direcții.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri