Șofer român în comă, strivit între camionul unui alt român și cel al unui polonez, în Germania

Un șofer român de dubă este în comă, după ce a fost strivit între camionul unui alt român și cel al unui polonez, în Germania. Are 30 de ani și a fost victima nevinovată a unui accident.

Vineri după-amiază, 19 iunie, un conducător auto român de 30 de ani al unei autoutilitare a fost prins în vehiculul său, într-o coliziune din spate pe A7, lângă Lohfelden, și a trebuit să fie eliberat de pompieri dintre fiarele strivite. El a fost dus la un spital cu răni grave și viața lui e în pericol.

După cum relatează un purtător de cuvânt al poliției din Kassel, citat de nh24.de, un șofer de camion român în vârstă de 28 de ani a fost nevoit să frâneze în zona șantierului cu benzi înguste, la ora15:27 p.m., din cauza traficului.

Șoferul român, în vârstă de 30 de ani, al unei mici autoutilitare care conducea în spatele său, a văzut blocajul și a frânat. În spatele autoutilitarei se afla un șofer de camion polonez, în vârstă de 26 de ani, care a văzut totul prea târziu și a lovit duba romînului.

Din cauza impactului, autoutilitara a fost împinsă pe camionul din fața sa. Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 30 de ani, a fost prins în vehicul în urma impactului și a fost grav rănit, rămânând încarcerat. Cei doi șoferi de camion nu au fost răniți.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri