Șoferii români de TIR, mobilizați în toată Europa pentru colegul lor Dan, care a murit la Craiova, împreună cu fiica lui de 6 ani, nevinovat

Șoferii români de TIR sunt mobilizați în toată Europa pentru colegul lor Dan, care a murit la Craiova, împreună cu fiica lui de 6 ani. Cei doi au fost victime nevinovate într-un accident produs de un tânăr sinucigaș care a intrat cu mașina pe contrasens, intenționat.

Dan Băcescu, un șofer de TIR din Motru, a murit marți de dimineață, alătur de fetița lui de 6 ani, într-un accident produs pe Centura Craiovei, după ce în mașina lui a intrat un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani care voia să se sinucidă. Soția lui Dan e în stare critică la spital, cu șanse limitate de supraviețuire.

În vârstă de 41 de ani, șoferul de TIR plecase spre mare, în vacanță, la o zi după ce-și achiziționase o mașină nou nouță, un Renault Captur. Era în mașină cu soția lui, 34 de ani, și fetița lor de 6 ani. Un tânăr de 25 de ani care a decis să se sinucidă a intrat pe contrasens direct în autoturismul lui Dan.

Dan era șofer de TIR la Mega Trucking Timișoara, iar firma a anunțat că se solidarizează cu familia acestuia și a îndemnat colegii lui să doneze pentru ajutor. Astfel, vor fi urne pentru donații în Europa.

“Cu regret va anuntam ca astazi colegul nostru Bacescu Dan impreuna cu fetita lui si-au pierdut viata intr-un cumplit accident rutier. Orice cuvinte sunt de prisos . Colectivul Mega Trucking Timisoara transmite pe aceasta cale Condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa-i Odihneasca in Pace! Tot pe aceasta cale dorim sa va anuntam ca la biroul din Timisoara si parcarile din Venlo si Zeebrugge, incepand de vineri vor fi puse urne in care, cei care doresc, pot contribui cu ajutor financiar pentru familie. Drum Lin Spre Cer!”, e postarea de pe pagina de Facebook a firmei.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri