Șoferiță de TIR răpusă de COVID la o lună după ce născuse. Cătălina avea 24 de ani

O tânără șoferiță de TIR din Botoșani s-a stins în urmă cu 4 zile și a fost înmormântată duminică. Avea 24 de ani și abia devenise mămică, relatează portalul local de știri Botoșani News.

Cătălina Belciug, tânăra mămică din Botoșani care a murit pe 26 octombrie, după ce s-a infectat cu COVID-19, era șoferiță de camion. Duminică, ea a fost condusă pe ultimul drum de rude, prieteni, colegi, de cei care au iubit-o și apreciat-o pentru bunătatea, simplitatea, candoarea și devotamentul ei, scrie sursa citată. Tânăra de 24 de ani a lăsat în urmă un soț îndurerat și o fetiță pe care nu a apucat să o strângă în brațe.

„Virusul secolului 21 a mai răpus o inimă de șoferiță profesionistă la vârsta de doar 24 de ani. Drum lin la ceruri, colega noastră Cătălina! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este unul dintre mesajele transmise pe Facebook de colegii acesteia. „Ai crezut cu tărie într-un vis, ai luptat și l-ai realizat. Unde ți-a fost puterea de a lupta pentru propria-ți viata? Veșnic vei rămâne în amintirea noastră, veșnic vie pentru familia ta prin fetița căreia viață i-ai dat. Cu durere în suflete, astăzi familia ta te conduce pe ultimul tău drum… Dumnezeu sa te ierte și sa te primească întru Împărăția Sa, Cătălina! Nu te vom uita niciodată!”, mai spun colegii săi, pe rețeaua de socializare.

Tânăra, care era dintr-o localitate din județul Botoșani, a născut pe 24 septembrie, înainte de termen, un bebeluș prematur, iar imediat după naștere a început să se simtă rău. A fost diagnosticată cu bronhopneumonie severă și COVID, plămânii fiind afectați 70%.
Tânăra a fost transferată pe secția ATI a Spitalului Județean, unde a fost intubată. Starea ei s-a agravat și, din păcate, marți a pierdut lupta cu virusul. Femeia nu era vaccinată. Potrivit unor surse medicale, starea bebelușului este una bună.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri