Şoferul român de TIR care întreba pe Facebook dacă a văzut cineva un mort de coronavirus, s-a stins răpus de virusul ucigaș

Șoferul român de TIR care întreba pe Facebook dacă a văzut cineva un mort de coronavirus, s-a stins răpus de virusul ucigaș, a relatat duminică 12 aprilie Observator.  Acum mai puțin de o lună Marian crede că pandemia e o imensă conspirație medicală.

Un șofer român de TIR în vârstă de 47 de ani scria pe 17 martie pe Facebook un mesaj care a devenit astăzi cumva premonitoriu. Marian Giurea avea 47 de ani și se întreba dacă nu cumva e o mare conspirație isteria iscată de coronavirus: “Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare la cine stie sa dea un raspuns.

Am vazut ca in toata lumea spun ca mor milioane de oameni si sute de milioane sunt bolnavi intrebarea mea este : a vazut cineva un om bolnav s-au un om mort de la Corona ? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost va pup”

La mai puțin de o lună de la acea postare, Marian a murit la Paris, într-un spital, răpus chiar de coronavirus. “Când vă spun că am vazut, vă vorbesc despre un om, un munte de om care nu bea și nu fumează de mai bine de 15 ani, un bărbat de 47 de ani pe care de când îl cunosc, nu l-am auzit să se plângă de vreo durere, nu vorbesc de o boală, un om cu un moral de fier și cu o putere de luptă cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Acest om pe care bine vi l-ați imaginat din puținele cuvinte de mai sus, a fost răpus în numai 8 zile de acest virus, Covid-19. Acum este în comă indusă pe un pat de spital din Paris, ducând poate ultima sa bătălie, lupta pentru viața lui. Este prietenul meu!”, a scris pe 8 aprilie Remus Radu, pe Facebook, despre Marian.

Două zile mai târziu, pe 10 aprilie, șoferul de TIR s-a stins la Paris, transmite Observator. Vezi mai jos postarea de pe 17 martie a lui Marian

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri