Home Puncte de vedere Șoferul român de TIR care și-a omorât din greșeală un coleg în...

Șoferul român de TIR care și-a omorât din greșeală un coleg în Italia a primit 8 luni de închisoare

Şoferiţa şi tatăl ei au suferit răni uşoare

Un șofer român de camion, în vârstă de 51 de ani, a ucis un coleg, un bărbat de 64 de ani, în Spresiano, provincia Treviso, Italia. Luni, 30 noiembrie românul a negociat prin avocatul său o pedeapsă de 8 luni de închisoare, relatează publicația italiană TrevisoToday. 

Tragicul eveniment a avut loc în data de 26 martie, atunci când șoferul român de camion l-a accidentat mortal pe colegul său. El a coborât din camion pentru a-și prelua mașina, însă șoferul român, în timp ce manevra TIR-ul, l-a lovit din neatenție, ucigându-l pe loc.

Astăzi, șoferul român care se afla la volan a negociat prin avocat o pedeapsă de 8 luni de închisoare pentru uciderea colegului său din Scorzè. Bărbatului, apărat de avocatul Gianfranco Colletti, nu i-a fost nici suspendat, nici retras permisul.

Șoferul român nu l-a observat pe colegul său

Accidentul a avut loc pe 26 martie 2021, în via Padania. Camionul se îndrepta spre clubul de noapte Odyssey când victima, care urma să intre cu TIR-ul în service a doua zi, a cerut să coboare pentru a ajunge la parcarea unde se afla mașina lui. Șoferul român care se afla în ultima zi de muncă în acea firmă, fără să-și dea seama, l-a agățat pe colegul său care a ajuns strivit sub roțile grele ale vehiculului. Când și-a dat seama ce s-a întâmplat, era prea târziu și nu mai putea face nimic.

Românul l-a văzut în oglinzi, dar apoi a plecat și a simțit imediat un șoc, descoperind greșeala de neiertat: îl lovise cu partea din față a capului tractor. În acel moment, disperat, a dat imediat alarma la 118, dar când medicii de la Suem au ajuns la fața locului cu ambulanță nu mai era nimic de făcut.

Exit mobile version