Solidaritate pentru familiile celor doi români morți în Marea Britanie. Aveau 33 și 43 de ani

O britanică a decis să-și taie părul pentru a ajuta la repatrierea trupurilor a doi români morți într-un tragic accident de circulație.

Claudette Povey care este profesoară la școala din Mayfield a declarat pentru presa locală că a rămas impresionată de povestea celor doi români morți zilele trecute într-un tragic accident rutier în zona Coopers Green Road și a decis să-și taie părul pentru a putea ajuta la repatrierea trupurilor celor doi.

 “Când am auzit despre accidentul de mașină din sat, m-am gândit că ar fi o idee bună să-mi conving  prietenii și familia să mă sponsorizeze pentru tăierea părului și să donez pe pagina JustGiving”. a declarat Claudette citată astăzi de Uckfield News.

Conform publicației mai sus citate, Florin Cristian Radu și Adrian Florin Mateas și-au pierdut viața într-un accident rutier sâmbăta trecută când mașina condusă de Cristian a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac în zona Coopers Green Road.

Cei doi au lucrat împreună ca bucătari la Pig and Butcher din Five Ash Down unde aveau o reputație excelentă fiind iubiți atât de colegi cât și de clienți.

Cristian, în vârstă de 33 de ani, din Blois Road, Lewes, a crescut în România și s-a mutat în Marea Britanie pentru a-și desfășura activitatea în 2004. El s-a întâlnit cu soția sa, Barbara, în vârstă de 33 de ani și și-a întemeiat o familie împreună cu aceasta,  cei doi având două fetițe de 6 și 8 ani care din păcate au rămas orfane.
Adrian, în vârstă de 43 de ani rezident la  Five Ash Down, Uckfield, a crescut și el în România fiind prieten cu Cristian cu mulți ani înainte ca cei doi să se mute în Marea Britanie. Adrian a lăsat în urmă pe soția lui Cristina, în vârstă de 45 de ani, și pe fiica lui Alexandra, 13 ani.

Dacă dorești să donezi fondului creat pentru a ridica 12.000 de lire sterline pentru a ajuta să-l repatriezi pe Adrian în România și pentru a acoperi costurile funerare atât pentru Adrian, cât și pentru Cristian, vizitează pagina JustGiving , acolo unde patronul locației unde lucrau cei doi a deschis o campanie de donații.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri