Spania a depășit pragul de 2.000 de morți din cauza coronavirusului, după ce 462 de oameni au decedat în 24 de ore

Spania a depăşit pragul de 2.000 de decese cauzate de coronavirus, alţi 462 de bolnavi de COVID-19 pierzându-şi viaţa în ultimele 24 de ore, anunţă autorităţile de la Madrid, citate luni, 23 martie,  de AFP şi Reuters, citate de Agerpres. Astfel, numărul total al morţilor a ajuns la 2.182.

Numărul cazurilor de îmbolnăvire în Spania a crescut la 33.089, de la cele 28.572 anunţate duminică.

În acelaşi timp, conform unui comunicat al guvernului transmis luni, 23 martie, Carmen Calvo, vicepremier, a fost spitalizată duminică, având infecţie respiratorie, şi aşteaptă rezultatul testului pentru coronavirus.

Vicepremierul s-a dus la spital ieri după-masă şi, după ce i s-au făcut investigaţii medicale, doctorii au decis ca ea să rămână internată pentru a primit tratament pentru o infecţie respiratorie”, se precizează în comunicat.

Născută în 1957, Carmen Calvo a fost testată pentru coronavirus, iar rezultatul va fi făcut public imediat ce va fi aflat, a adăugat guvernul.

În România au fost confirmate, până acum, 576 de infecții cu coronavirus. 73 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale și credibile.  Duminică au fost înregistrate trei decese din cauza COVID-19, iar luni a fost înregistrat două decese. Persoanele care au murit sufereau și de alte afecțiuni grave.

ACTULIZARE LUNI, 23 MARTIE, ORA 14:10: A fost înregistrat al cincilea caz de deces în România, al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba de un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Județean Suceava din 21.03.2020.

Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri