Spania. Șoferi români de TIR, prinși la furat de motorină. Colegii sunt revoltați: “Ne furăm unii pe alții. Suntem atât de proști!”

Agenții Gărzii Civile au intervenit, vineri dimineață, într-o operațiune care a avut ca rezultat arestarea a cel puțin doi șoferi de TIR de origine română, aceștia fiind acuzați de furt de combustibil.

Potrivit publicației locale micr.es, incidentul s-a petrecut în parcarea porții 9 a complexului petrochimic din Puertollano, un oraș situat în provincia Ciudad Real din comunitatea autonomă Castilia-La Mancha.

Acțiunea venit pe fondul monitorizării acțiunilor penale ale celor doi români. Potrivit autorităților, cei doi furau motorina de la alte camioane pe măsură ce avansau pe ruta lor, iar combustibilul decontat de compania de transport la care lucrau era vândut mai departe.

O anchetă mai amplă este în curs de desfășurare, în contextul în care se pare că cei doi au acționat recent și în districtul Argamasilla de Calatrava.

Unii șoferi români efectuează curse în Europa pe motorină “de împrumut”

Comportamentul celor doi români i-a revoltat pe ceilalți șoferi profesioniști.

“Mulțumim că au fost prinși. Mulțumesc unuia dintre lucrătorii uneia dintre companiile care le-au furat că i-a văzut în Repsol și erau aceleași caracteristici ale detaliilor pe care le aveau … dar ce? ?? Sunt în temniță și MÂINE sunt scoși de acolo și merg în România și nu se mai știe nimic despre ei”, comentează un internaut.

Bărbatul observă și că cei doi nu erau la prima abatere.

“Aveau câteva rezervoare pline de motorină, o pompă bună și un furtun bun, așa că nu este prima dată când o fac. Celelalte camioane intâlnite pe ruta lor sunt transformate în pompe. Și da, doamnelor și domnilor, ar trebui să meargă în judecată luni, dar sunt scoși din închisoare mâine și nu mai știe nimeni nimic despre ei. Suntem cei mai jefuiți. Ne jefuiesc în zonele de serviciu, polițiștii ne jefuiesc pe autostradă și vedem că suntem atât de proști că ne jefuim reciproc”, mai scrie șoferul.

Un alt șofer explică că acești oameni efectuează gratis.

“Acești oameni vin din România, iar călătoriile lor sunt la cost zero și merg în toată Europa”.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri