Tânăr împuşcat la o partidă de vânătoare în Botoșani

Un tânăr de 25 de ani, din localitatea Oneaga, comuna Cristeşti, a ajuns la Urgenţe după ce a fost împuşcat cu o armă de vânătoare, transmite Monitorul de Botoșani.

Incidentul a avut loc joi seară, 30 ianuarie, în apropierea unei păduri din Cristeşti, unde tânărul spune că se afla la un grătar împreună cu un prieten. Povestea acestuia pare neverosimilă. Le-a spus poliţiştilor că a auzit o împuşcătură, a simţit o durere în zona omoplatului, dar a mers acasă, abia acolo realizând că este împuşcat.

O ambulanţă SMURD l-a preluat şi transportat imediat la spital. „Victima este conștientă, stabilă şi cooperantă. A fost preluată de o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă şi transportată la Urgenţe pentru investigaţii de specialitate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat imediat în atenţia poliţiştilor, care au demarat o anchetă la faţa locului pentru a stabili cu exactitate ce a dus la rănirea tânărului, mai ales că există mai multe semne de întrebare legate de modul în care a fost rănit. Acesta a mers şi acasă între timp, s-a schimbat, după care s-a întâlnit cu poliţiştii, care au chemat ambulanţa. „Din verificările efectuate până în acest moment, s-a stabilit faptul că acesta, in timp ce se afla pe un teren limitrof unei zone împădurite din localitatea Oneaga, comuna Cristești, împreună cu un prieten, a auzit un zgomot specific unei arme de foc și a simțit durere în zona umărului. Ulterior, s-a deplasat la domiciliul său, unde a realizat că are o alică in umăr, motiv pentru care a apelat 112”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

În cauză se efectuează cercetări de către polițiștii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase (SAESP) Botoșani, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să se dispună măsuri

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri