Tânăr român care mergea la muncă în Anglia a murit în Franța. Rudele acuză ca ar fi fost ucis

Nicu Mihălăchiuţei avea 19 ani și a murit sâmbătă de dimineață în Franța, lovit de o mașină, în apropiere de Canalul Mânecii, pe autostradă, a transmis  observator.tv, care citeaza presa britanică.

Tânărul se ducea la muncă în Anglia, dar din motive încă neclare, a coborât din microbuzul care-l adusese până acolo, de la Botoșani.

Sâmbătă, 22 iunie, în jurul orei 10 dimineața, un accident teribil a ucis un tânăr român, pe autostrada A16 , în apropiere de Offekerque.

Accidentul a avut loc în direcția Calais către Dunkirk, la aproximativ un kilometru de ieșirea Audruicq-Oye-Plage, scrie lavoixdunord.fr. Nicu a fost lovit de o mașină înregistrată în Marea Britanie. Tânărul, aflat pe marginea autostrăzii din motive necunoscute, nu a supraviețuit accidentului. Șocat, șoferul britanic al unui Ford Fiesta a fost dus la spitalul din Calais.

Rudele adolescentului acuză că acesta a fost ucis și una dintre mătușile lui, Ioana Bunduc, a făcut publice pe Facebook mesajele primite de la Nicu, în ziua morții lui.

„Nepoate nu pot sa ma opresc din plins si sa ma impac cu gindu ca ai plecat si nu mai iesti printre noi Doamne dece oare ai vrut sa pleci cu omul asta care nul cunosteai ????ce incredere ai avut in el sa zici ca te duce la munca loc sigur??? unde tea dus la morga Doamne vreau sa mor si eu si toti astea care comentati aiurea ginditiva ca si voi aveti copii, frati surori , sa nu fiti in locu nostru sa simtiti durerea unei mame care si-a crescut fiul de la 4 ani fara tata Doamne fa dreptate iartama nepoate nu team putut ajuta sa te scap de la moarte ai fost prea departe puiule”, a scris femeia, care apoi a publicat capturi cu mesajele trimise de Nicu.

Mă duce să mă omoare acum, sunt aproape de graniță. Sună la politie. Guriță mă omoară acum. Sună acum. Sună dacă vrei să mă vezi, sună că dacă mă prinde mă aruncă pe apă ei. Toți vorbiți cu politia din România, să sune și mamaie acum.”, sunt mesajele pe care femeia spune că le-a primit de la nepot.

Unul dintre șoferii microbuzului în care s-a aflat Nicu Mihălăchiuţei a declarat că tânărul a dispărut pur și simplu: „Ieri aproape de Calais, cu 15 km înainte de port, eram în pat, dormeam. În mașină liniște. Ionuț Iftinca conducea microbuzul spre port. Un băiat care stătea lângă el strigă deodată că se scapă pe el, să oprească mașina. Ionuț îi spune că mai sunt doar 15 km și își face nevoile la toaletă, că e bandă de urgenta, nu are unde să oprească, la care el tremură că se scapă pe el. Zic lui Ionuț: oprește să își facă nevoile. Când a oprit pe banda de urgență, a sărit autostrada și a fugit în câmp. L-am așteptat două ore, nu a mai venit. Am trimis un băiat după el, dar n-a fost de găsit. Am sunat la ambasadă, i-am zis locația după care mi-am continuat drumul spre Anglia, ieri am sunat de câteva ori la ambasadă, azi la fel, nu am cunoștință despre el”, a spus Florin Guriță, care e și proprietarul microbuzului.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri