Tanar român de 21 de ani, ucis in bataie in Anglia. Razvan dormea intr-un cort, in Kent.

Politistii din Kent au deschis o ancheta dupa ce duminica trecuta, a fost gasit cadavrul unui tanar de 21 de ani, originar din Iasi, relateaza Kent Online. Doi tineri de 18 si 19 ani au fost retinuti, potrivit BBC citată de Pro TV.

In urma rezultatelor preliminare s-a dovedit ca tanarul Razvan Sirbu, care dormea intr-un cort, in Tovil, a murit dupa ce a fost lovit in repetate randuri, intr-un parc. Cadavrul sau a fost gasit de trecatorii care isi plimbau cainii in zona. Doi tineri au fost retinuti in legatura cu acest caz.

Victima este din Iasi, absolvise liceul vara trecuta si plecase in Anglia pentru ca acolo lucra mama sa. In ultima vreme insa, Razvan Sirbu ar fi locuit intr-un cort si nu avea serviciu, potrivit presei locale.

 Potrivit declarațiilor localnicilor, un bărbat a fost văzut trăgând un cort în Crisbrook Meadow, sâmbătă dimineața, și de asemenea, un cort a fost găsit în apropiere de locul unde a fost descoperit cadavrul. Un rezident din Cave Hill a spus că un străin într-un hanorac verde și-a petrecut mare parte a zilei de sâmbătă pe o bancă din apropierea unui lac, privind rațele.

 El a spus: „ Nu făcea probleme nimănui, de fapt, el a zâmbit mult și părea destul de fericit. Dar era neobișnuit ca cineva să stea acolo atât de mult și fără nici o companie.“

După ce cordoanele poliției au fost ridicate, oamenii au început să depună flori la locul tragediei. Maureen Williams, care trăiește în apropiere, a fost printre primele persoane care au ajuns la fața locului pentru a depune flori. Printre lacrimi, ea a spus: „Este un lucru absolut teribil ceea ce s-a întâmplat.” Poliția a declarat inițial că moartea a fost ”inexplicabilă”, dar după examinarea post-mortem a fost demarată ancheta pentru crima. Oricine deține informații privind acest eveniment tragic este rugat să sune Poliția din Kent la numărul 101, cu referința AA / 011763/17.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri