Tânăr român de 22 de ani găsit mort pe un câmp din Italia.Era tatăl unei fetițe de șapte luni

Sfârșit tragic pentru un român în vârstă de 22 de ani, în Italia. Andrei Radu Miron a fost găsit mort pe un câmp din Chivasso, în zona localității Baraccone. Tânărul era tatăl unui băiețel de numai 7 luni. Tânărul român, originar din Bacău, locuia în Crescentino, o comună în provincia Vercelli, împreună cu iubita lui și fiul lor de numai 7 luni.

Potrivit publicației locale Quotidiano del Canavese, pe corpul lui Andrei nu au fost găsite urme de violență, astfel că anchetatorii nu exclud varianta ca băiatul să fi murit din cauze naturale.

Este posibil ca tânărul să fi decedat în timp ce se afla cu alte persoane, iar apoi să fi fost transportat și abandonat acolo pentru a evita probleme legale.

Procuratura din Ivrea a deschis un dosar pentru omor și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la moartea românului.

Mama lui Andrei spune că fiul ei a fost ucis

Între timp, mama tânărului deplânge moartea tânărului și spune că fiul ei a fost ucis.

„Adio, iubirea mea cea mai mare. Nu trebuia să se întâmple asta. Ai murit singur pe stradă, te-a ucis. Nu te putem uita niciodată, ești mereu în inimile noastre. Mama Miron V, logodnica, Giorgia, fiul tău Alessio de 7 luni și fratele Vlad. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne în inima noastră pentru totdeauna“, a scris femeia pe Facebook.

Georgia, logodnica lui Andrei, a scris și ea un mesaj emoționant pe rețeaua de socializare:


“Ciao, iubirea mea, ne vei lipsi enorm. Nu-mi pare real că nu mai ești lângă noi, te așteptam acasă dar în van. Știu că vei veghea asupra fiului nostru de acolo sus. Te iubesc mult pentru totdeauna!”.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri