Tânăr român de 28 de ani din Italia înecat în acest weekend, în mare

Tragedie a avut loc în localitatea balneară Lido di Classe din Ravenna unde sambată, 4 iulie 2020, un tânăr român în vârstă de 28 de ani a decedat, înecat în apele mării. Conaționalul nostru era rezident la Forlì, precizează Ravenna Today.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 14:00, scrie sursa citată, când tânărul român s-a aruncat în apă alături de prietenii lui. Întâmplarea face ca, pe lângă faptul că valurile mării erau puternice, și salvamarii se aflau în pauza de prânz, lucru care probabil a dus la o întârziere în timpii de intervenție.

Prietenii conaționalului nostru au încercat să-l salveze de la înec, dar fără nicio șansă și atunci au început să strige după ajutor. Salvamarii au intervenit în scurt timp și au reușit să-l scoată la mal pe românul de 28 de ani, aplicându-i apoi manevre de resuscitare.

Din păcate, după aproape o oră de tentative de a-l readuce la viață, salvamarii și personalul medical sosit la fața locului au fost nevoiți să se dea bătuți, iar tânărul român a fost declarat decedat. În stare de șoc atât prietenii victimei, cât și mama sa, care a sosit între timp și ea pe plajă.

Carabinierii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a murit tânărul român.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri