Home Români de pretutindeni Tânăr român de 28 de ani din Italia înecat în acest weekend,...

Tânăr român de 28 de ani din Italia înecat în acest weekend, în mare

Tragedie a avut loc în localitatea balneară Lido di Classe din Ravenna unde sambată, 4 iulie 2020, un tânăr român în vârstă de 28 de ani a decedat, înecat în apele mării. Conaționalul nostru era rezident la Forlì, precizează Ravenna Today.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 14:00, scrie sursa citată, când tânărul român s-a aruncat în apă alături de prietenii lui. Întâmplarea face ca, pe lângă faptul că valurile mării erau puternice, și salvamarii se aflau în pauza de prânz, lucru care probabil a dus la o întârziere în timpii de intervenție.

Prietenii conaționalului nostru au încercat să-l salveze de la înec, dar fără nicio șansă și atunci au început să strige după ajutor. Salvamarii au intervenit în scurt timp și au reușit să-l scoată la mal pe românul de 28 de ani, aplicându-i apoi manevre de resuscitare.

Din păcate, după aproape o oră de tentative de a-l readuce la viață, salvamarii și personalul medical sosit la fața locului au fost nevoiți să se dea bătuți, iar tânărul român a fost declarat decedat. În stare de șoc atât prietenii victimei, cât și mama sa, care a sosit între timp și ea pe plajă.

Carabinierii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a murit tânărul român.

Exit mobile version