Home Români de pretutindeni Tânăr român dezbrăcat și aproape decapitat găsit pe șosea, alături de un...

Tânăr român dezbrăcat și aproape decapitat găsit pe șosea, alături de un albanez în Spania

Polițiștii au găsit pe asfalt două cadavre mutilate și goale, după un accident pe AP-7, în Los Alcázares, Murcia. Victimele se aflau în afara vehiculului și corpurile lor erau de nerecunoscut, scrie cotidianul La Verdad, cel mai mare editat în provincia spaniolă Murcia, sambata 20 martie.

Goi pe asfalt, cu semne că ar fi fost târâți și unul dintre ei decapitat. Așa au fost găsite cadavrele a doi tineri, un albanez și un român, ambii în vârstă de 24 de ani, după un accident care a avut loc vineri în zori, la ora 5.30, pe autostrada AP-7, lângă ieșirea Los Narejos, în Los Alcázares. Două vehicule au fost implicate în accident. Șoferul uneia dintre mașini, un break Peugeot, circula pe autostradă în direcția Cartagena.

După cum a explicat, un camion, care mergea în direcția opusă, a aprins intermitent luminile, dând flashuri, ca avertisment.

Alerta camionagiului a avut legătură cu prezența unui vehicul negru care era oprit pe drum cu luminile stinse, puțin mai în față. Șoferul din Peugeot nu a înțeles-o în acel moment și s-a ciocnit cu partea din spate a unei alte mașini, aparent un Opel Insignia. Impactul a fost atât de violent încât ambele mașini au fost deplasate la câțiva metri de locul în care s-a produs accidentul și aruncate de pe șosea. Au urmat apoi mai multe apeluri la 112 cu privire la accident și avertismente că două persoane erau inerte pe autostradă.

La fața locului s-au deplasat polițiști locali din Los Alcázares, San Javier și două unități din 061, ai căror lucrători din domeniul sănătății au descoperit cadavrele la câțiva metri de locul impactului. Tinerii erau goi, cu mutilări grave și de nerecunoscut, potrivit unor surse apropiate anchetei caz.
În plus, cadavrele, care au fost transferate la Institutul de Medicină Legală pentru o autopsie, se aflau în afara vehiculului în momentul producerii accidentului.

Garda Civilă a preluat ancheta și principala ipoteză cu care lucrează agenții este că unul dintre vehicule a suferit o avarie mecanică în mijlocul drumului, cei doi ocupanți ai acestuia au ieșit și cealaltă mașină, care venea din spate, i-a lovit în plin rostogolit. Anchetatorii nu exclud nicio pistă, deoarece sunt apreciate circumstanțe izbitoare, cum ar fi faptul că morții au fost dezbrăcați. Șoferul celuilalt turism implicat a fost rănit ușor și a fost dus la spitalul Los Arcos din San Javier.

Exit mobile version