Tânăr român din Italia găsit mort în locuința, în această dimineață. Era voluntar la Crucea Roșie.

Un român de numai 24 de ani a fost găsit mort, în propria casă, joi 5 martie. Potrivit surselor locale, tânărul nostru conațional se pare că a murit din cauze naturale, dar carabinierii investighează în continuare pentru a elimina orice suspiciune, așa cum este procedura. Tudor Ioan Drăgoiu, un tânăr român de numai 24 de ani, abia împliniți pe 27 ianuarie, lucra ca voluntar în cadrul  organizației locale de Cruce Roșie din localitatea italiană Orte . Trupul fără viață al lui Tudor a fost pus la dispoziția autorității judiciare pentru o eventuală autopsie.

Între timp, atât comunitatea românească, la fel ca și cea italiană, trăiește momente de regret profund pentru această pierdere și se adună în jurul familiei pentru a-i oferi susținerea necesară.

 „Astăzi suntem profund întristați pentru că unul din tinerii noștri voluntari, un băiat plin de voință și mereu zâmbitor, din păcate a murit în această dimineață.

Ioan s-a alăturat grupului de Tine, colaborând cu entuziasm în activitățile din zonă și după ce a ajuns la vârsta majoratului a început cu entuziasm cursul și activitatea de prim-ajutor medical. De asemenea, a participat recent la situația de urgență din Amatrice, lăsând pe toată lumea cu o amintire minunată prin munca grea și disponibilitatea de care a dat dovadă.

Toți voluntarii acestui comitet suntem alături de familie, mama Tatiana, tatăl Tudor și sora Anamaria Alexandra. ”

Acesta este mesajul publicat pe Facebook de organizația locală de Cruce Roșie din localitatea italiană Orte la aflarea veștii despre decesul lui Tudor Ioan Drăgoiu, un tânăr român de numai 24 de ani, abia împliniți pe 27 ianuarie, care lucra ca voluntar în cadrul instituției. Tudor a fost găsit fără viață în această dimineață de joi, 5 martie 2020, în locuința lui din localitatea menționată mai sus. Personalul medical de pe ambulanța sosită la locul decesului nu a putut face altceva decât să constate decesul băiatului.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri