Tânăr român mort într-un accident în Italia, ieri. Bogdan avea 27 de ani

Tragedie pentru un tânăr român care locuia în Italia, la Roma. Se numea Bogdan Laiu, împlinise de curând 27 de ani, era din Piatra Neamț dar trăia la Roma, în Italia.

Trăia, pentru că ieri, în dimineața zilei de 15 februarie, Bogdan, Bobu cum îi spuneau prietenii, a plecat sus, printre îngeri. La ora 06:07, Bogdan a murit într-un tragic accident de mașină la intrarea în localitatea Ciampino, la porțile capitalei italiene a relatat publicația de limba română, Rotalianul.

Era un băiat foarte îndrăgit pentru că sunt multe, foarte multe, mesajele de condoleanțe printre prietenii lui Bogdan, multe lacrimi și multe păreri de rău. Simona, prietena sa, scrie pe pagina sa de Facebook: „Cum ai putut să pleci așa din viața noastră? Obișnuiai să îmi iei mereu flori… Nu pot accepta acum să ți le aduc eu. (…) Nu pot să cred că ce se întâmplă e adevărat… Mai rămâi puțin…”

Un alt prieten scrie: „Drum bun prieten drag! Nu am cuvinte și nu cred nici acum ce ți s-a întâmplat!
Îmi amintesc ultima dată când ne-am văzut, zâmbăreț cum te știu de fel, te-am salutat ca de obicei de sus de la pupitru. Așa a vrut Dumnezeu, să mergi sus printre îngeri!
Te rog să ai grijă de noi de acolo, de sus, să ne călăuzești drumurile și să ne ferești de necazuri!
DRUM BUN BOGDANEEEEEEEEEE!”

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri