Tânără româncă ucisă în mod brutal la Londra. Avea doi copii și îl aștepta pe al treilea

O tânără de doar 28 de ani se mutase la Londra de mai bine de un an, unde locuia împreună cu iubitul ei de 43 de ani. Andra Hilitanu a fost găsită moartă vineri, 1 iunie, într-o locuință din nord-vestul Londrei după ce a fost înjunghiată în gât de Ioan Câmpeanu, în vârstă de 43 de ani,.

Aveau împreună doi copii, iar femeia era însărcinată cu al treilea copil. O ceartă conjugală a dus la o tragedie greu de imaginat. El a luat un cuţit şi a înjunghiat-o mortal, în zona gâtului, relatează Realitatea tv.

Vecinii au fost cei care au anunţat prin telefon autorităţile. Primii sosiţi au fost medicii care, însă, nu au făcut altceva decât să constate decesul. Poliţiştii continuă cercetările după arestarea bărbatului în Neasden Lane, Brent, nord-estul Londrei.

Conform BBC, românul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, dar motivul acestei crime nu a fost dat publicităţii. În urma acestui eveniment nefericit rămân în voia sorţii doi copii. Cel mai probabil vor fi aduşi în ţară pentru a fi preluaţi în grijă de rude.

Între timp, fratele româncei, a deschis o pagină de donații pe Facebook, cerând ajutor pentru adunarea banilor necesari pentru repatrierea trupului surorii sale. 

loading…


Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri