Home Noutăți Tânărul care a intrat pe contrasens și a murit strivit sub cabina...

Tânărul care a intrat pe contrasens și a murit strivit sub cabina unei cisterne, la Ploiești, era șofer de TIR

Tânărul care a intrat pe contrasens și a murit strivit sub cabina unei cisterne, la Ploiești, era șofer de TIR. Trebuia să plece în cursă, în Franța, dar a aes să-și ia viața.

Un șofer în vârstă de 32 de ani a murit după ce a lovit frontal o cisternă care transporta kerosen, pe Centura de Est a Ploieștiului, în zona Corlătești. Capul tractor a strivit mașina în care se afla bărbatul, iar acesta a murit pe loc. Pompierii au intervenit la fața locului ore întregi, după ce și-au dat seama că cisterna în care se aflau 32 de tone de kerosen era fisurată și prezenta risc de explozie.

Asta a făcut ca tânărul mort să rămână în autoturism aproape 4 ore, până când s-a reușit asigurarea zonei și mutarea kerosenului în altă cisternă. Abia atunci l-au scospe tânăr dintre fiare.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza că șoferul în vârstă de 32 de ani care a lovit cisterna care transporta kerosen s-ar fi sinucis. Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul s-ar fi confruntat recent cu un deces în familie care l-ar fi marcat și l-ar fi împins la acest gest extrem.

Repubikanews scrie că tânărul avea certuri cu tatăl, care își îneca amarul în alcool, în urma pierderii sotiei, în urma cu trei luni. Femeia suferea de cancer, iar fiul ei a revenit din Franța, unde muncea ca șfer de TIR, atunci când ea a murit. Sursa citată scrie că ar fi trebuit s plece înapoi acolo chiar în seara când a intrat în cisternă.

Exit mobile version