Tânărul de 16 ani dispărut la Ocna Șugatag a fost găsit mort. Mesajul sfâșietor al mamei

Tânărul de 16 ani dispărut la Ocna Șugatag a fost găsit mort, după patru zile în care a fost căutat încontinuu de polițiști, pompieri, câini specializați, scafandri și localnici. 

Noaptea trecută, un apel la 112 anunța că un cadavru plutește pe lacul unde echipele l-au căutat pe Adrian Vida neîntrerupt, chiar și cu un sonar, începând de duminică dimineață. O echipă de criminaliști s-a deplasat la fața locului și a confirmat faptul că trupul neînsuflețit este al tânărului de 16 ani care a dispărut sâmbătă seară, la Ocna Șugatag. La fața locului s-a deplasat și un echipaj al poliției de frontieră, care a identificat cadavrul cu ajutorul unei camere cu termoviziune.

Trupul neînsuflețit al tânărului de 16 ani va fi transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru necropsie. Medicii legişti sunt cei care vor trebui să stabilească ce a determinat moartea tânărului şi de când a decedat, potrivit jurnalmm.ro.

Adrian Vida a fost de negăsit de sâmbătă seară, când a participat la o petrecere organizată la o cabană din apropierea localității Ocna Șugatag. Dispariția sa a fost anunțată a doua zi dimineață, în jurul orei 10:00, de mama acestuia, alertată de faptul că băiatul ei nu s-a mai întors acasă de la petrecere.

Pentru găsirea adolescentului, au fost mobilizate forțe impresionante, formate din polițiști, câini specializați, pompieri și localnici. De miercuri, operațiunii de căutare li s-au alăturat și scafandri, pentru că există suspiciunea că adolescentul a murit și se află pe fundul unui lac din apropierea zonei unde a fost văzut ultima oară.

Suspiciunea anchetatorilor a fost confirmată noaptea trecută, trupul tânărului fiind găsit la circa 200 de metri distanță de cabană unde fusese văzut ultima oră în viață.

Adrian Vida ar fi împlinit 17 ani săptămâna viitoare, pe 18 iulie. După ce a aflat vestea că fiul ei a fost găsit mort, mama lui Adrian a postat pe rețeaua de socializare un mesaj sfâșietor. „O parte din inima mea va pleca cu tine, puiul meu. Te voi iubi mereu, iubirea lui mama!”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri