Tânărul român care s-a căsătorit cu un preot britanic a sfârșit șifonat. Și-a luat bătaie de la moș

După doi ani fericiţi în care presa mondenă a fost la picioarele lor, Florin Marin, un tânăr de 24 de ani originar din comuna dâmboviţeană Vişina, şi Philip Clements, un cleric pensionat din Biserica Anglicană în vârstă de 78 de ani, şi-au spus adio, a relatat astăzi adevărul.ro.

Chiar dacă recunoştea că este topit după cei în vârstă, Florinel spune că el a luat această decizie după bătrânul l-a altoit în căminul conjugal.

 “Am terminat relaţia pentru că a dat în mine. Nu mă lasă de doi ani de zile să dorm. Mi-au sărit dracii pe el. Mi-a tras una în spate şi două palme peste faţă. Când am văzut asta, i-am spus că s-a terminat. Eu am spus mereu că ne certăm, dar chiar aşa, la 79 de ani să dai în mine? Eu nu l-am lovit, pentru că la o adică, poliţia îl credea pe el, nu pe mine. Mi-a dat bine, pe săturate, şi-a descărcat nervii pe mine. Nu am vânătăi şi nici nu am fost la Poliţie să depun plângere. El a plecat în Anglia. Încă suntem căsătoriţi în acte. Suntem prieteni şi atât. De când a plecat nu am mai vorbit”, ne-a spus Florin Marin.

“Eu îl mai loveam în somn, el se răzbuna dimineaţa pe mine”

Florinel spune că relaţia lor a fost mai tot timpul tensionată şi că Philip Clements era şi gelos, dar şi violent.

“Eu am problemă în somn, dorm urât şi probabil că l-am mai lovit fără să vreau. Îmi tot reproşa treaba asta, dar nu o făceam cu intenţie. El mi-a dat treaz. I-am spus că dacă vrea să mai stea cu mine în casă, foarte bine, nu îl dădeam afară din casă. El a plecat de bunăvoie şi nesilit de nimeni. Nu vrea să divorţăm. Şi-a cerut scuze, s-a pus în genunchi în faţa mea la o săptămână de la faza cu bătaia şi nu am vrut să mai aud de nimic”.

Casa în care au locuit cei doi este pe numele tânărului. Acesta declară că are şi ceva bani puşi deoparte cu care vrea să înceapă o nouă relaţie.
“Eu vreau să plec în afară, nu ştiu în ce ţară, dar vreau să plec. Anglia este exclusă, la fel şi un viitor împreună cu el. Casa e pe numele meu. Vreau să îmi găsesc o nouă iubire. Străin vreau! Cu românii ce să fac? Momentan nu mai am nicio activitate. M-a nenorocit ăsta bătrânu”, adaugă Florinel.

Vă reamintim că idila dintre doi bărbaţi – unul de 78 de ani, celălalt cu 54 de ani mai tânăr – facea valuri în presa din Marea Britanie acum doi ani. Florin Marin, un tânăr de 24 de ani originar din comuna dâmboviţeană Vişina, declara atunci despre  Philip Clements, un cleric pensionat din Biserica Anglicană: „Toţi prietenii mei ştiu că este genul meu de bărbat. Îmi plac oamenii în vârstă, deoarece au mai multă experienţă în viaţă. Pentru mine e ceva wow, pentru că relaţiile mele trecute n-au durat foarte mult, iar acum cred şi simt că este cea mai bună relaţie din viaţa mea”

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,128FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri