Teroare în Germania: Un român a încercat să înjunghie mai mulți trecători cu un cuțit de bucătărie

Un român în vârstă de 35 de ani a semănat teroare în Rottenburg, landul Baden-Württemberg, amenințând cu un cuțit mai mulți trecători și încercând să-i înjunghie.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru amenințare și tentativă de omor, au anunțat parchetul și poliția, informează Tag24. Scenele terifiante s-au petrecut marți, 7 septembrie, în Ehinger Platz. Conform anchetatorilor, bărbatul a amenințat mai mulți trecători și clienții unui restaurant și a încercat să-i înjunghie.

De asemenea, agresorul a oprit un bărbat de 39 de ani aflat pe un scuter și a sărit cu cuțitul asupra lui. În plus, românul a oprit și mai multe mașini și a lovit cu cuțitul geamurile acestora, distrugând cel puțin unul.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Un martor care a intervenit curajos a reușit să-l trântească pe suspect la pământ și, împreună cu alte persoane, să-l imobilizeze.

„Ofițerii de poliție alertați l-au arestat pe bărbatul de 35 de ani, care era foarte beat și se pare că se afla într-o stare de urgență psihologică”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Deoarece existau indicii ale unei boli mintale preexistente, Parchetul din Tübingen a solicitat miercuri ca românul să fie plasat în secția judiciară a unui centru de psihiatrie.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri