Teroare în noaptea trecută la Londra. Două atacuri teroriste. Vezi Video

Londra a fost lovita in noaptea de sambata spre duminica de un nou atentat terorist, in plin centru al capitalei britanice: primele informatii arata ca, initial, o camioneta a intrat in plin in trecatorii de pe London Bridge. Din masina au coborat trei barbati, care au inceput sa injunghie oamenii.

In spitalele londoneze au fost internate cel putin 20 de persoane. Oficial, a fost anuntata cel putin o victima, dar presa britanica vorbeste despre 7 morti.

Un martor ocular a declarat pentru BBC ca atacatorii au strigat “asta este in numele lui Allah. Incidentele au loc cu doar 4 zile inaintea alegerilor generale din Marea Britanie. Atentatul nu fusese inca revendicat in cursul diminetii de duminica.

Cum s-au desfășurat atacurile teroriste din noaptea trecută din Londra

Mai întâi, o furgonetă a intrat în pietonii de pe Podul Londrei, doborând cinci sau șase, potrivit unor martor oculari. Un martor a afirmat că a văzut și victime cu gâtul tăiat.

Ceva mai târziu, în Borough Market, o piață aflată la circa o jumătate de kilometru de pod, s-au auzit focuri de armă, după ce poliția a intervenit în urma unor apeluri care relatau despre înjunghieri. Ulterior, s-a anunțat că sunt căutați trei suspecți, posibil înarmați.

Poliţia a adăugat că cei trei autori ai atacului terorist au fost împuşcaţi mortal, la doar 8 minute după primul apel de urgenţă primit. Poliţia a confirmat că aceştia sunt toţi suspecţii implicaţi în acest incident.


Vrei să muncești în Olanda? Locuri de muncă pentru români cu plecări în luna iunie 2017

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri