Tînăr român de 21 de ani, moarte tragică în Marea Britanie

Un artist român de circ, în vârstă de numai 21 de ani, a fost găsit mort de către colegii săi în cortul circului amplasat lângă Grimsby, Lincolnshire a relatat publicația britanică The Sun. Iosif Totoi a murit subit, în timp ce lucra pentru Russells International Circus din Cleethorpes.

Nu se știe încă din ce cauză a murit românul, însă polițiștii care au ajuns la fața locului marți dimineață, la ora 07,30 nu tratează cazul ca o moarte suspectă.

Familia lui Iosif are nevoie de 10.000 de lire sterline pentru a-i putea repatria corpul în țară, pentru înmormântare,  mai scrie The Sun.

Proprietarul circului, Rusty Russell, a declarat că inima îi este frântă de durere. „Suntem cu toții triști pentur pierderea lui Iosif, probabil cel mai popular artist pe care îl aveam aici, a fost prieten cu toată lumea și avea un simț strălucit al umorului”, a spus Russell.

Acum încercăm să strângem 10.000 de lire sterline pentru a putea fi repatriat în România pentru a fi alături de mama sa pentru înmormântare, pentru că pur și simplu familia nu-și poate permite această sumă să-l aducă acasă, a continuat acesta.

O anchetă cu privire la moartea sa va fi deschisă luni, 24 septembrie.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri