Tânără din Botoșani înjunghiată de 12 ori azi noapte de partenerul de viață

O fată de 19 ani a fost transportată în stare critică la Iași după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei. Incidentul a avut loc în noaptea dintre vineri și sâmbătă,11 ianuarie,  în localitatea Dracșani, comuna Sulița, chiar în casa în care cei doi locuiesc de mai mult timp, transmite Monitorul de Botoșani.

Iubitul fetei, în vârstă de 24 de ani, a venit vineri seara cu alți doi tineri acasă pentru a bea împreună cu aceștia.Trezindu-se cu musafiri nepoftiți, tânăra s-a supărat pe acesta și i-a reproșat acest lucru. Enervat de comportamentul iubitei, acesta și-a ieșit din minți, a pus mâna pe un cuțit de pe masă și a început să o lovească pe fată cu violență.

Când a văzut-o pe tânără căzută în casă într-o baltă de sânge, agresorul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul, fără a spune, însă, ce se întâmplase. Fata a primit primul ajutor, cadrele medicale încercând să oprească sângerarea. “Pacienta prezenta o hemoragie masivă, consecutivă mai multor plăgi înjunghiate la nivelul gâtului și toracelui anterior. A fost stabilizată și transportată la Urgențe”, a declarat un reprezentant al SJA Botoșani.

Agresorul a așteptat cadrele medicale

Cu sânge rece și calm, chiar el a fost cel care a așteptat ambulanța la șoseaua principală din Dracșani, pentru a-i îndruma la locul în care iubita lui zăcea plină de sânge. Întrebat dacă știa ce s-a întâmplat, acesta a negat și a bâlbâit câteva cuvinte fără a spune nimic concret. Tânărul a însoțit iar cadrele medicale pentru a ieși la șosea.
Semiconștientă, fata a spus, în ambulanță, că agresorul ei era chiar cel din mașină, astfel că în momentul în care autosanitara s-a intersectat cu echipajul de poliție trimis la fața locului, cei din mașină le-au făcut semn oamenilor legii, aceștia reținându-l imediat pe agresor, care nu a opus rezistență. Acesta a fost imediat imobilizat și dus la Poliție pentru a fi chestionat. “Conflictul a fost unul spontan, agresorul fiind găsit la domiciliu de polițiști. La acest moment este la audieri. A fost sesizat Parchetul de pe Lângă Tribunalul Botoșani pentru tentativă de omor”, a precizat inspectorul principal Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Mamă a doi copii, fata a fost trimisă la Iași

Ajunsă la Urgențe, tânăra a fost examinată de mai mulți chirurgi, iar în urma examenului radiologic s-a stabilit că cel puțin două dintre plăgi, una la gât și alta în spate, erau penetrante. “Posibil ca lama cuțitului să fi atins plămânul și traheea. Pacienta a fost direcționată imediat către o clinică de specialitate din Iași”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Tânăra de 19 ani are doi copii cu cel care i-ar fi putut cauza moartea.

Pentru că iubim Botoșaniul și botoșănenii vă invităm în grupul de facebook Botoșani -orașul meu drag. Intră aici.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri