TIR furat în Italia de o bandă de hoți români. Urmărire ca-n filme pe autostradă

O bandă de hoți români au furat un TIR în Italia și apoi, după ce l-au abandonat la marginea autostrăzii A12 Genova-Roma, au fugit la bordul unui camper. Au fost descoperiți de Poliția Rutieră între Sarzana și Luni, în provincia La Spezia (Liguria) și a început o urmărire ca în filme, în plină noapte, cu depășiri la maximă viteză pe autostradă a relatat publicația italiană La Spezia.

TIR-ul fusese furat la Arcola. O persoană a fost arestată, în timp ce alți cinci complici sunt dați în urmărire generală.

Patru bărbați cu glugi pe cap și fețele acoperite, au fugit pe jos, în timp ce camperul și-a continuat cursa cu alți doi bărbați la bord până la un șantier de construcții. Aici, unul dintre ei a reușit să scape, în timp ce șoferul, după o încăierare cu polițiștii, a fost arestat.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, care locuiește în tabăra de romi din Cascina (Pisa), este acum plasat în arest la domiciliu și este acuzat pentru rezistență, violență și rănirea unui funcționar public. El a declarat autorităților că a acționat ca șofer al unei bande compuse din romi și români. Camionul furat avea ca încărcătură piese de schimb și accesorii pentru mașini. O pradă de câteva mii de euro a relatat Il Messaggero.

loading…


Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri